Sportscoaching / Mentaltræning

MENTAL/MOTIVATIONSTRÆNER HENRIK ZARP HAR I OVER 14 ÅR HJULPET SPORTSUDØVERE MED AT FINDE FREM TIL DERES FULDE POTENTIALE.

Henrik har de seneste fem år arbejdet fuldtid med mentaltræning af spillere og ledere i SønderjyskEs superligatrup i den danske fodboldliga. Arbejdet har bestået af individuelle sessions samt teamtræning.

Henrik Zarp udtaler ; Det er min overbevisning at der ligger så ufatteligt mange ressourcer oppe i vores hoveder som vi slet ikke bruger/drager nytte af, fordi mange ikke ved, at disse ressourcer eksisterer. Hvorfor ikke finde disse ressourcer og dermed komme endnu tættere på at toppræstere hvergang det kræves?

JEG HAR SPØRGSMÅLENE- DU HAR SVARERNE- VI FINDER SAMMEN DINE PERSONLIGE UNIKKE BRUGBARE VÆRKTØJER

Henrik er uddannet Live & Businesscoach, Alternativbehandler/terapeut ,er specialist i sportscoaching og tilbyder intuitivcoaching af teams og individualister.

“Du misser 100% af den chance, du ikke tør tage”

Kontakt Henrik Zarp telefon: 21 25 72 58

SUNDHEDSFAGLIG COACH

Har du svært ved at acceptere ændringer i helbredet?

BODIL GRAGE HAR I MANGE ÅR HJULPET PATIENTER TIL AT TACKLE ET LIV MED UDFORDRINGER OG SYGDOM – TIL AT LEVE BEDST MED SKAVANKER ELLER VEDVARENDE SKADER.

Når skaden opstår, og livet ændrer sig, har Bodil Grage stor erfaring med at hjælpe dig til at finde ressourcerne i dit liv. Formålet er at lære at leve med de udfordringer, som livet byder og samtidig få det bedste ud af situationen; det øger livskvaliteten. Du kan sagtens være syg og mental sund på samme tid.

Bodil Grage anvender professionelle coachende samtale- og spørgeteknikker, som hjælper dig til selv at finde forløsende svar. Svar, der låser op for dit fulde potentiale og kan maksimere egne præstationer. En ægte hjælp til selvhjælp, til din personlige udvikling. Mental sundhed kan hjælpe dig til at få det bedste ud af livet.

Kom videre i dit liv – kontakt Bodil Grage Klinikken Tlf 30 32 12 14 eller mail@bodilgrage.dk

Hjemmeside: www.bodilgrage.dk

Kort om Bodil Grage:

Bodil Grage er oprindeligt uddannet fysioterapeut i 1996 og har en diplomuddannelse i Sundhedsfaglig vejledning. Dermed garanteres du sundhedsfaglig og professionel samtaleteknik og coaching. Bodil har mange års erfaring fra det offentlige og har blandt andet stået for patientsamtaler, patientuddannelse og holdtræning og individuel patienttræning i genoptræningscenter de sidste 5 år.

Indehaver af Bodil Grage Klinikken.